Η Achmea και η Fairfax αποεπενδύουν από κοινή online πλατφόρμα ασφάλισης αυτοκινήτων και ακινήτων

Η Southampton Financial Inc., μια εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων που επικεντρώνεται στον καναδικό χώρο διανομής ασφάλισης ακινήτων και ατυχημάτων, συμφώνησε να εξαγοράσει την Onlia Insurance από την Achmea και την Fairfax Financial Holdings Ltd.

Με έδρα το Τορόντο, η Onlia είναι μια ψηφιακή ασφαλιστική εταιρεία που έχει δημιουργήσει μια ταχεία παρουσία στην αγορά του Οντάριο και απευθύνεται απευθείας στον καταναλωτή. Η ενσωματωμένη ψηφιακή πλατφόρμα της επιτρέπει την αγορά και διαχείριση ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτοκινήτου και κατοικίας εξ ολοκλήρου online.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της Onlia αναλαμβάνονται από την Verassure Insurance Company, η οποία αποτελεί μέρος του ομίλου ασφαλιστικών εταιρειών Achmea και Fairfax Financial.

Η Achmea και Fairfax Financial, είχαν συμφωνήσει τον Ιούνιο του 2018 για την από κοινού παροχή μιας πλήρως ψηφιακής πρότασης ασφάλισης ακινήτων και ατυχημάτων με τη νέα επωνυμία Onlia.

Στον Καναδά, η Onlia λειτουργούσε στην πλήρως διαδικτυακή πλατφόρμα πληροφορικής της InShared, της ψηφιακής ασφαλιστικής εταιρείας P&C της Achmea.

Η Achmea είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός όμιλος στην Ολλανδία, όπου προσφέρει παρόμοιες ψηφιακές προτάσεις ασφάλισης ζημιών.

Πηγή: canadianunderwriter.ca



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *