spot_img
spot_imgspot_img

Μέσα στο τελευταίο μήνα αυξήθηκαν τα ασφαλισμένα οχήματα κατά 318.776!

Η πρώτη έστω και αν ακυρώθηκε για τα πρόστιμα , λόγω των λαθών, ηλεκτρονική διασταύρωση για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα φαίνεται ότι έφερε αποτελέσματα .


Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του κ Δ. Ζορμπά, επικεφαλής της Επιτροπής Αυτοκινητου της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών και CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής , στο FB, ο στόλος των ασφαλισμένων αυτοκινήτων αυξήθηκε κατά 464.905 από την αρχή του χρόνου ενώ από την 1/6/2017 μέχρι και σήμερα υπήρξε αύξηση που έφθασε τα 318.776.
Δείτε την ανάρτηση και τα νούμερα που παρουσιάζει

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Σημαντικές ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.