spot_img
spot_imgspot_img

Προσφορά για εξαγορά μονάδων της Metlife στην Ευρώπη ετοιμάζει η Generali;

Η Assicurazioni Generali SpA ετοιμάζει επίσημη προσφορά για  ευρωπαϊκές μονάδες της MetLife Inc. μετά από μήνες συνομιλιών αναφέρουν πηγές από ανθρώπους  που γνωρίζουν το θέμα.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του  Bloomberg επισημαίνοντας ότι μια  τέτοια συμφωνία θα μπορούσε να εκτιμηθεί σε περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ (3,3 δισεκατομμύρια δολάρια), δήλωσε ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει που όμως δεν κατονομάζεται.

Ωστόσο δεν έχουν  επιτευχθεί τελικές συμφωνίες και οι συζητήσεις θα μπορούσαν ακόμη να αποτύχουν.

Εκπρόσωποι της Generali και της MetLife αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες  σημειώνει το Bloomberg 

Σε παλαιότερο δημοσίευμα το  Bloomberg ανέφερε ότι η Generali ήταν στα αρχικά στάδια των συνομιλιών για να αγοράσει περιουσιακά στοιχεία της MetLife στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη για περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο των σχεδίων της για επέκταση μέσω εξαγορών.

Η επέκταση είναι ένας από τους πυλώνες της στρατηγικής του Διευθύνοντος Συμβούλου της Generali, Philippe Donnet, καθώς μια πιθανή τέτοια συμφωνία θα αναδιαμορφώσει την παρουσία της στον ασφαλιστικό κλάδο.

Πηγή: bloomberg.com

Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους με δωρεάν εγγραφή

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.