Συνεργασία ΠΟΜΙΔΑ και Anytime για ασφάλιση ακίνητης περιουσίας

Πρωτοποριακή συνεργασία ασφάλισης ακίνητης περιουσίαςγια τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ, από την Anytime της INTERAMERICAN

Σε συνέχεια της πολυετούς και άριστης συνεργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) με την ΙNTERAMERICAN, η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, διαθέτει από τις αρχές Σεπτεμβρίου προνομιακή ασφάλιση ακίνητης περιουσίας για όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Πρόκειται για online ασφάλιση, που χαρακτηρίζεται από εύκολες, απλές και άμεσες διαδικασίες. Η Anytime παρέχει στα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ διαφορετικού τύπου προγράμματα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της, με ασφαλιστικές καλύψεις μεγάλου φάσματος κινδύνων για τις κατοικίες τους. Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από προνομιακό ασφάλιστρο, ευελιξία στην επιλογή καλύψεων, διαφάνεια στους όρους και αυτόματη έκδοση συμβολαίου. Το κύρος και η αξιοπιστία της INTERAMERICAN διασφαλίζει την υπεύθυνη διαχείριση κάθε περιστατικού για καλυπτόμενες ζημιές, με αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, γρήγορη και ξεκάθαρη διαδικασία αποζημίωσης. Ταυτόχρονα, η ΠΟΜΙΔΑ παρέχει επιπλέον, σε κάθε ασφαλισμένο στην Anytime σημαντικά μειωμένη συνδρομή στην Ομοσπονδία, ως μέλος.

Η ασφάλιση της κατοικίας προβάλλει σήμερα επιτακτικά ως βασική ανάγκη προστασίας του πιο σημαντικού περιουσιακού στοιχείου, που είναι εκτεθειμένο σε ποικίλους κινδύνους, με αυξανόμενα τα καταστροφικά φαινόμενα (πυρκαγιές, πλημμύρες κ.ά.). Είναι χαρακτηριστικό ότι η INTERAMERICAN κατέβαλε, μόνο κατά το 2017, αποζημιώσεις 12,4 εκατ. ευρώ για ανάλογες ζημιές κτηρίου/περιεχομένου σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Τη δυνατότητα ασφάλισης με τα προγράμματα Anytime της INTERAMERICAN έχουν τα παλαιά και τα νέα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ, τα οποία μπορούν εύκολα να ενημερωθούν και να εγγραφούν μέσω των ιστοσελίδων www.pomida.gr και www.anytime.gr.

Φωτογραφία:
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΜΙΔΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Στράτο Παραδιά, με τον συνεργάτη Νίκο Κεχαγιάογλου του μεσιτικού γραφείου ασφαλίσεων Κ-2, που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του προγράμματος και τους Γιάννη Ρούντο, διευθυντή εταιρικών σχέσεων και υπευθυνότητας του ομίλου INTERAMERICAN και Αντώνη Τσακνάκη, Σάντυ Μανουσάκη εκ μέρους της Anytime.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

1 Comment

  1. Κάπου οι κύριοι της ΠΟΜΙΔΑ υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου, θεωρώντας ως αφελείς τα μέλη της.

    Μέχρι πρότινος είχαμε εμείς τα μέλη, τα ασφαλιστικά προγράμματα της Ιντεραμέρικαν, τα επονομαζόμενα ΠΟΜΙΔΑ-Ιντεραμέρικαν, με λογική τιμή ασφαλίστρου με προσωπικό σέρβις απο ασφαλιστικό γραφείο που εδρεύει στην Αργυρούπολη.
    Και οι εξαιρέσεις που υπήρχαν πέρα του 2 ή 4% για την κάλυψη σεισμού , ήταν μόνο αυτό της θραύσης σωληνώσεων και ζημιές απο την διαρροή στο 10% του ασφαλισμένου κεφαλαίου και μέχρι το ανώτατο όριο των 700 ευρώ ως οροφή.

    Τώρα τι? . Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των direct ασφαλίσεων της anytime , για κάθε μα κάθε ζημιά υπάρχει η συμμετοχή του ασφαλισμένου με 500 ευρώ. Ακόμα και για την ίδια αυτην καθ εαυτη την φωτιά.

    Τι για προνομιακό ασφάλιστρο μιλάνε οι κύριοι, τι για καλύψεις και άλλα τινά μας λένε τώρα?
    Βγαίνει το ασφάλιστρο πλέον κατά πολύ ακριβότερο απο ότι ηταν το κάθε ασφαλισμένο ακίνητο στην προτεραία ασφαλιστική κατάσταση , και σε όλες τις καλύψεις,. μα σε ολες κυριολεκτικά ειναι με συμμετοχή του ασφαλισμένου.

    Θα φύγουν απο μέλη της ΠΟΜΙΔΑ πάρα πολλοί. Αυτό πιστεύω. Γιατί πάρα πολλοί εγιναν μέλη της μόνο και μόνο για να επωφεληθούν με τις χαμηλότερες τιμές που είχαν επιτευχθεί με το ομαδικό ασφαλιστήριο της ΠΟΜΙΔΑ με την Ιντεραμέρικαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *