Υποστήριξη και βοήθεια στα θύματα των πυρκαγιών απο τους ασφαλιστές (ΠΣΑΣ και ΠΣΣΑΣ)

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και τα θερμά συλλυπητήρια σε όλους αυτούς τους συμπολίτες μας και στις οικογένειες τους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, που στοίχισαν τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας και προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές.
Δηλώνουμε την πρόθεση και τη διαθεσιμότητά μας να είμαστε δίπλα τους σε ο,τι είναι εφικτό να συνδράμουμε αυτήν την δύσκολη ώρα.
Αν κάποιος γνωρίζει περιπτώσεις στις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε έστω και το παραμικρό, να μας ειδοποιήσει κι εμείς -μαζί με όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά- θα ανταποκριθούμε άμεσα .
Επίσης θα σχεδιαστούν άμεσα και κινήσεις υποστήριξης τις επόμενες μέρες.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές καθώς και τα θερμά του συλληπητήρια στις οικογένειες εκείνων που χάθηκαν τόσο άδικα σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουμε έμπρακτα την ανθρώπινη αλληλεγγύη & βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με τους επίσημους Φορείς της Ασφαλιστικής Αγοράς, αποφάσισε να συμβάλλει έμπρακτα στην υποστήριξη των πληγέντων για να αντιμετωπιστεί η καταστροφή που έπληξε τους συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *