Χρήστος Κάτσιος: Η Groupama Ασφαλιστική βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των δυναμικών και δραστήριων επιχειρήσεων

Η Groupama Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των βραβείων Eπιχειρηματικής Aριστείας 2019
Η Groupama Ασφαλιστική στήριξε, ως χρυσός χορηγός, την εκδήλωση απονομής βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στο Βασιλικό Θέατρο της πόλης. 

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επιχειρήσεις με εξέχουσα παρουσία στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια, επιχειρήσεις-πρότυπο γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και επιχειρήσεις που ξεχώρισαν τόσο στον τομέα του τουρισμού όσο και για τη δημιουργικότητά τους. Βραβεία επίσης παρέλαβαν και τρία σωματεία επαγγελματιών για τη δράση τους. Η βράβευση, που είχε ηθικό και όχι οικονομικό χαρακτήρα, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ. και ανέδειξε τις αξίες του επιχειρείν, το οποίο παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με την επιτυχία, την ευρηματικότητα και τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος, παρέδωσε το βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα και τον Γιώργο Ηλιάδη Α’ Αντιπρόεδρο του ΕΕΘ, ενώ ο Διευθυντής Τομέα Marketing, Επικοινωνίας & ΕΚΕ της Groupama Ασφαλιστικής  Κωστής Γκορτζής απένειμε το βραβείο Ομαδικής Επιχειρηματικότητας, από κοινού με τον Δημήτρη Μαβινίδη, αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης και τον Δημήτρη Βαριάμη, αντιπρόεδρο της ΓΕΣΕΒΒΕ.

Ο κ. Χρήστος Κάτσιος δήλωσε: «Η Groupama Ασφαλιστική βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των δυναμικών και δραστήριων επιχειρήσεων και στηρίζει εμπράκτως νέες αξιόλογες πρωτοβουλίες επιβράβευσης της υγιούς επιχειρηματικότητας. Η περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόλου των γυναικών στην ελληνική επιχειρηματική αγορά, καθώς και η διάδοση αξιών στους νέους είναι απαραίτητες για την εξέλιξη των κλάδων και η εδραίωση θεσμών, όπως ο συγκεκριμένος, αναμφίβολα συμβάλλει στην ανάδειξη προσπαθειών, οι οποίες δύνανται να αναδιαμορφώσουν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.»



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *